Dé Dell XPS 13 koop je bij DubbelGaaf.nl!

door Sabine Braaksma

Dé Dell XPS 13 koop je bij DubbelGaaf.nl!

De refurbished Dell XPS 13 laptops kenmerken zich door hun eigen stijl. Lichtgewicht, krachtig in gebruik en een heel fraai design. Precies daar waar we van houden bij DubbelGaaf.nl! Daarom hebben we nu in ons assortiment: refurbished Dell XPS 13 laptops. Misschien wel dé laptop voor jou! Maak hieronder kennis met de Dell XPS 13 en wie weet wordt dit jouw laptop. 

Doordat de refurbished Dell XPS 13 zulke krachtige laptops zijn, weet je zeker dat jij er gemakkelijk mee kan werken. Bovendien zijn sommige Dell XPS 13 laptops van DubbelGaaf.nl voorzien van een touchscreen. Zo werk je nog sneller en gemakkelijker! Je werkt en bedient je laptop met de muis touchpad en voor het extra gemak gebruik jouw vingers direct op het scherm. Zo haal je meer uit jouw laptop en dus uit jouw werk! 

De pracht van Dell XPS 13 

De toon van de Dell XPS 13 wordt gezet door het fraaie design. Strakke lijnen en de mooie kleur staan goed in verhouding met elkaar. Een 13 inch scherm, een ideaal formaat om mee te werken. Juist door de goede verhouding tussen de strakke lijnen en de zwarte kleur. Het scherm lijkt hierdoor niet zo klein. Je werkt dus net zo gemakkelijk als met een groter formaat laptop. Bovendien is het beeldscherm erg helder. Je geniet dus van optimaal werkcomfort! 

De behuizing van de Dell XPS 13 maakt de verwachtingen van een Dell XPS helemaal waar. De aluminimum behuizing geeft de laptop een mooie look. Bovendien maakt dit de laptop lichtgewicht in gebruik. Je neemt de refurbished Dell XPS 13 gemakkelijk overal mee naartoe. Voordeel bij deze laptops is dat ze voorzien zijn van een verlicht toetsenbord. Hierdoor kun je in iedere ruimte werken, ongeacht hoeveel licht er tot je beschikking is. 

Tot slot de kracht van de laptops! De refurbished Dell XPS-laptops die we bij DubbelGaaf.nl leveren zijn voorzien van of een i7 processor of een i5 processor. Zo weet je zeker dat jouw programma’s kunnen draaien op deze laptops. Naast de zekerheid dat jouw programma’s draaien, heb je ook de garantie dat je in een lekker tempo kunt werken. De refurbished Dell XPS 13 laptops van DubbelGaaf.nl bevatten namelijk allemaal een goede en snelle SSD. Dé harde schijf die jouw werkzaamheden van echte snelheid voorziet. 

Een laptop volgens jouw eisen 

De refurbished Dell XPS 13 van DubbelGaaf.nl zijn ideaal voor studenten of voor de zakelijke gebruiker. De laptops zijn krachtig en snel genoeg om jouw dagen te overleven. Bovendien wordt de accu in onze werkplaats uitvoerig getest. 

Stelt jouw school bepaalde eisen aan een laptop? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. Misschien past de Dell XPS 13 wel perfect bij jouw studie! Daarnaast kun je gemakkelijk en snel een extra beeldscherm aansluiten. Ideaal dus voor als je op kantoor dit gewend bent! De Dell XPS 13 laptops beschikken over meerdere USB-aansluitingen. De nieuwere versies beschikken zelfs over een USB C-aansluiting! Dit geeft je brede mogelijkheden om naast een extra beeldscherm ook andere producten en/of apparaten aan te sluiten. 

Dell XPS 13; futureproof! 

Mocht je nog niet overtuigd zijn; met een refurbished Dell XPS 13 van DubbelGaaf.nl doe je een aankoop die gericht is op de toekomst! Zo zijn deze Dell XPS 13 laptops voorzien van Windows 11. Hierdoor weet je zeker dat jouw laptop nog jaren mee kan. Geen gedoe dus met de overstap van Windows 10 naar Windows 11. Bovendien heb je hiermee ook de garantie dat jouw laptop veilig is en dat je dus met een gerust hart aan de slag kan. Sterker nog, jouw refurbished Dell XPS is direct klaar voor gebruik! 

Doe duurzaam, koop bij DubbelGaaf.nl

Met jouw aankoop bij DubbelGaaf.nl doe je een duurzame aankoop. Je geeft een laptop een tweede leven en verlengt daarmee de levenscyclus van een apparaat. Dit verkleint jouw voetstap die je achter laat op de aarde. Goed voor jou als gebruiker én goed voor ons als verkoper. Een refurbished aankoop bij DubbelGaaf.nl geeft jou de zekerheid van een optimale gebruikservaring. Hierdoor heb je zelf het gemak van een fijne aankoop en is deze aankoop ook fijn voor de rest van de wereld! 

Ben jij net zo enthousiast over een refurbished Dell XPS 13 als dat wij dat zijn? Neem dan snel een kijkje bij onze modellen. Op onze website lees je alle uitgebreide specificaties. In onze winkel kun je de modellen zelf bekijken en vasthouden. Kies de manier die bij jou past en shop de refurbished Dell XPS 13 bij DubbelGaaf.nl! Mocht je er niet helemaal uitkomen, onze medewerkers staan zowel via de website als in de winkel voor je klaar. 

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews