Dinsdagavond 23 februari kwam het bericht dat winkels weer beperkt open mogen. We zijn blij te melden dat we je op afspraak, en met een beperkt aantal man, weer mogen ontvangen in onze winkel. Dit geldt vanaf woensdag 3 maart. Vanaf dat moment zijn er maximaal twee klanten welkom in onze winkel. Daarnaast blijven we ernaar streven om je de juiste ondersteuning aan te bieden. Op deze manier werk je nog steeds samen thuis, in plaats van alleen. In onderstaande tekst leggen we je uit wat er verandert en wat er hetzelfde blijft.

Winkel weer beperkt open

Vanaf woensdag 3 maart mogen we maximaal twee mensen ontvangen in onze winkel. Dit is enkel mogelijk op afspraak. Op deze manier kunnen we je een passend advies geven en tegelijkertijd je veilig ontvangen in onze winkel.

Wil je in onze winkel langskomen? Volg onderstaande stappen:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. We plannen een afspraak die ruim voldoende tijd biedt om je zo goed mogelijk te adviseren
  3. Wees van harte welkom in onze winkel op de afgesproken tijd!

Online aankoop doen blijft nog steeds mogelijk

Ten tweede blijft onze webshop geopend. Heb je een refurbished product op het oog in onze webshop dan kun je deze in jouw online winkelmandje doen en de bestelling afronden. We blijven er naar streven om een zo divers mogelijk refurbished aanbod aan te bieden. We vinden het belangrijk dat iedereen op de door hem/haar gewenste manier kan thuiswerken en voorzien is van de producten die daarvoor nodig zijn. Dit betekent dat we, ook in deze tijd, bezorging van producten mogelijk maken.

Beroep doen op garantietermijn

Ten derde willen we je graag op het hart drukken dat we je niet alleen laten in deze moeilijke tijd. Dit betekent dat je nog steeds recht hebt op de garantietermijn en daar dus gebruik van kunt maken. Ook buiten de termijn blijven we reparaties en onderhoud verrichten. Ervaar je dus een defect tijdens het gebruik van jouw refurbished product? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0522 460982. Helaas zit zomaar binnenlopen er voorlopig niet in.

Tot slot willen we benadrukken dat we het erg jammer vinden dat we niet open kunnen zoals je van ons gewend bent. Tegelijkertijd vinden we de gezondheid van jou als klant erg belangrijk. Gelukkig is er langzaamaan meer mogelijk en we blijven ons inzetten waar dat kan. Precies zoals je van ons gewend bent. Op die manier kun je een beroep blijven doen op onze service en kunnen we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het indammen van het virus. Let goed op elkaar en zorg goed voor elkaar.