Maandagavond 14 december is bekend geworden dat niet-essentiële winkels voorlopig dicht moeten. Helaas vallen wij hier ook gedeeltelijk onder. Echter, we gaan niet bij de pakken neer zitten. In tegendeel zelfs, we gaan door waar we kunnen en streven ernaar je de ondersteuning te bieden die, juist in deze tijd, hard nodig is. Op deze manier doe je thuiswerken niet alleen, maar samen. Wij bij DubbelGaaf.nl gaan er de komende vijf weken alles op alles zetten om onze ondersteuning aan te bieden op een manier die past bij de maatregelen. Dat zullen we doen aan de hand van het volgende basisprincipe: de advisering gaat virtueel door & de webshop blijft open. In onderstaande tekst leggen we per onderdeel uit wat het voor jou betekent en hoe je gebruik kunt maken van onze service.

Verkoop en advisering gaan aangepast door

Ten eerste gaan de verkoop en advisering aangepast door. We willen dit doen op een manier die voor iedereen toegankelijk, veilig en volgens de maatregelen is. Daarom kiezen we ervoor om virtuele verkoopgesprekken aan te bieden. Een fysiek verkoop moment in onze winkel is helaas niet meer mogelijk. Wel hopen we op deze manier iedereen te kunnen voorzien van het juiste device, inclusief bijbehorende accessoires. Zodat iedereen op de juiste en gezonde manier kan thuiswerken en/of thuisonderwijs kan volgen.

Wil je gebruik maken van de virtuele verkoop? Volg onderstaand stappenplan:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. Telefonisch wordt u ingedeeld in een tijdvak.
  3. Onze verkoper neemt contact met u op via het door u gewenste communicatiemiddel (Telefoon, Skype, WhatsApp, Facetime, Meet)

Of: Neem contact op via de chatfunctie, mail, WhatsApp of Messenger!

Online aankoop doen blijft mogelijk

Ten tweede blijft onze webshop geopend. Heb je een refurbished product op het oog in onze webshop dan kun je deze in jouw online winkelmandje doen en de bestelling afronden. We blijven er de komende vijf weken naar streven om een zo divers mogelijk refurbished aanbod aan te bieden. We vinden het belangrijk dat iedereen op de door hem/haar gewenste manier kan thuiswerken en voorzien is van de producten die daarvoor nodig zijn. Dit betekent dat we, ook in deze tijd, bezorging van producten mogelijk maken. De verzendtarieven blijven zoals je van ons gewend bent. Boven de €150,- geldt dat bezorging gratis is. Onder dat bedrag geldt €6,95 als verzendtarief.

Beroep doen op garantietermijn

Ten derde willen we je graag op het hart drukken dat we je niet alleen laten in deze moeilijke tijd. Dit betekent dat je nog steeds recht hebt op de garantietermijn en daar dus gebruik van kunt maken. Ook buiten de termijn blijven we reparaties en onderhoud verrichten. Ervaar je dus een defect tijdens het gebruik van jouw refurbished product? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0522 460982. Helaas zit zomaar binnenlopen er voorlopig niet in.

Tot slot willen we benadrukken dat we het erg jammer vinden dat we niet open kunnen zoals je van ons gewend bent. Tegelijkertijd vinden we de gezondheid van jou als klant erg belangrijk. We begrijpen daarom de maatregelen en gaan, in ieder geval, de komende vijf weken ons inzetten waar het kan. Precies zoals je van ons gewend bent. Op die manier kun je een beroep blijven doen op onze service en kunnen we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het indammen van het virus. Let goed op elkaar en zorg goed voor elkaar. Wie weet zien we elkaar snel weer in het nieuwe jaar.