Nieuw op de website: Chromebooks! Heb jij ze al gezien?

door Sabine Braaksma

Nieuw op de website: Chromebooks! Heb jij ze al gezien?

[row]

[col span__sm=”12″]

Heb je ooit wel eens nagedacht over de aanschaf van een Chromebook? Misschien niet omdat je steevast een Windows of een Apple koopt. Wat de reden ook is, wij willen je graag even laten zien hoe fijn een Chromebook in gebruik is, zeker voor Androidgebruikers. Deze laptop heeft namelijk heel veel voordelen en niet iedereen is zich daarvan op de hoogte. Lees je mee?

We beginnen bij het meest genoemde voordeel van een Chromebook. Namelijk, laag in prijs. Over het algemeen bespaar je met een Chromebook zo’n 40 procent in vergelijking met een andere laptop. Dit is natuurlijk een fijne bijkomstigheid als je opzoek bent naar een simpele laptop die makkelijk in gebruik is. Bovendien is dit een laptop die regelmatig voor thuisgebruik wordt gebruikt maar ook voor studenten is dit een ideale laptop.

Graag komen we even terug op het feit dat een Chromebook perfect is voor Androidgebruikers. Een Chromebook is dan namelijk een verlengde versie van je telefoon! Iedere foto die jij maakt staat direct op je laptop en je download met gemak jouw veelgebruikte apps ook op je laptop.

Bovendien is een Chromebook snel in gebruik door de ingebouwde SSD. En maakt de lange accuduur in combinatie met het feit dat dit een lichtgewicht laptop is het ook nog eens een ideale laptop voor onderweg. Nog even snel wat werkzaamheden in de trein afronden? Geen probleem voor deze Chromebook. Zonder opladen kom jij de dag door en regel je ’s avonds nog de laatste voorbereidingen voor de volgende dag.

Ben je niet het type dat updates bijhoudt? Ook dan is de Chromebook ideaal voor jou. Deze laptop zorgt er namelijk voor dat jij altijd gebruik kunt maken van de nieuwste versies. Dit doet het apparaat door zichzelf up-to-date te houden waardoor jij als eerste beschikt over de nieuwste versies.

Deze snelle compacte laptop heeft ook nog eens weinig onderhoud. Waardoor jij optimaal gebruik kunt maken van jouw laptop. Er is zelfs een ingebouwde virus- en spambeveiliging aanwezig. Deze is beschikbaar via Google en zorgt ervoor dat jij ongestoord je werk kan doen.

Al met al is de Chromebook dus helemaal geen verkeerde laptop en zeker het overwegen waard als je een keuze gaat maken tussen bepaalde laptops. Wil je nog verdere uitleg over wat specificaties of heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

[row_inner]

[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_products columns=”1″ cat=”1509″ products=”3″]

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews