Voor wie?

Particuliere klanten

Bij DubbelGaaf.nl willen we iedereen voorzien van een goede refurbished laptop, pc of tablet voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Een fijne garantietermijn is bijvoorbeeld onderdeel hiervan. We streven naar een divers aanbod aan refurbished producten zodat we iedereen van dienst kunnen zijn. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een laptop die je kunt gebruiken voor een specifiek doeleinde, bijvoorbeeld video/foto editing? Je kunt dan gemakkelijk gebruik maken van de filter opties aan de linkerkant van de pagina onder het kopje ‘laptops’. Daarnaast werken we in diverse categorieën. Dit zijn vaak populaire laptops. Op deze manier vind je gemakkelijk en snel de refurbished laptop waar je naar opzoek bent en houd je goed overzicht, wel zo prettig.  

Zakelijke klanten

Naast particuliere klant is DubbelGaaf.nl er ook voor ZZP’ers, bedrijven of ondernemers. Ben je als ZZP’er toe aan een fijne laptop of is de hardware binnen jouw bedrijf aan vervanging toe? Ook dan is DubbelGaaf.nl er voor jou! Dit soort veranderingen binnen het bedrijf hoeven niet altijd nieuw te zijn. Refurbished is een zeer goed alternatief! We leveren refurbished kwaliteitsproducten voor een voordelige prijs die jouw bedrijf een boost geven.

Onze producten maken het mogelijk dat jij snel weer kunt focussen op jouw takenlijst en dat je werkt op producten die voorzin van de meest recente versies. Uiteraard sta je er niet alleen voor en bieden we ondersteuning aan bij de installatie en het systeembeheer.

Studenten

Bij DubbelGaaf.nl weten we dat studenten soms krap bij kas zitten. Daarom leveren wij goede, lichtgewicht refurbished notebooks voor weinig geld. Neem eens een kijkje onder het kopje ‘studenten’. Daar vind je alle refurbished laptops die jou optimaal ondersteunen tijdens jouw studententijd. Lange dagen achter een scherm, gemakkelijk mee te nemen, een prettig toetsenbord en een goede batterijduur. Het is precies dat wat jij zoekt in een refurbished laptop. Bovendien komen laptops van DubbelGaaf.nl met een fijne garantietermijn van 24 maanden. Zo past een refurbished laptop van DubbelGaaf.nl precies binnen jouw budget en sluit de laptop perfect aan jouw leven.

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews