Voor wie?

Wie koopt er bij Dubbelgaaf.nl?

Dubbelgaaf.nl is er voor iedereen die opzoek is naar een goede laptop, pc of tablet met een aantrekkelijke prijs. We hebben een divers aanbod aan producten zodat we iedereen van dienst kunnen zijn. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een laptop die krachtig genoeg is voor het bewerken van video’s en foto’s? Kijk dan eens bij ‘Laptops’ onder het kopje ‘Video/foto editing’. Naast dit voorbeeld zijn er een hele hoop andere specificaties waarop je het product kan selecteren. Zo ben je niet uren opzoek en houd je gemakkelijk overzicht, wel zo gemakkelijk.

Dubbelgaaf.nl is er ook voor de ondernemer die een startend en opbloeiend bedrijf heeft. Of is de hardware binnen jouw bedrijf aan vervanging toe of heb je (tijdelijk) extra werkplekken nodig? Ook dan zijn wij van Dubbelgaaf.nl er voor jou! Houdt in je achterhoofd dat zulke veranderingen binnen het bedrijf niet altijd nieuw hoeven zijn. Wij leveren kwaliteitsproducten voor een voordelige prijs die jouw bedrijf een zekere boost kunnen geven! Onze zakelijke producten zorgen ervoor dat je snel weer verder kan met producten die voorzien zijn van de nieuwste versies. Uiteraard bieden we ondersteuning aan bij de installatie en het systeembeheer.

Bij Dubbelgaaf.nl weten we dat studenten soms krap bij kas zitten. Daarom leveren wij goede, lichtgewicht notebooks voor weinig geld. Neem eens een kijkje onder het kopje ‘studenten’. Daar vind je alle laptops die zeer geschikt zijn voor het studentenleven. Iedere dag heen en weer met het openbaar vervoer, veel tekstverwerken, intensief social media gebruik, deze laptops speciaal geselecteerd hiervoor kunnen het allemaal. Zo past een laptop van Dubbelgaaf.nl precies binnen jouw budget en sluit de laptop perfect aan op jouw leven.