Waar let je op bij het kopen van een refurbished iPhone?

Waar moet je op letten bij het kopen van een refurbished iPhone op DubbelGaaf.nl?

In het huidige leven is de smartphone zo goed als onmisbaar geworden. Maar waarom zou je de volledige prijs betalen als je ook een refurbished model kan kopen? Graag leggen we je in deze blog uit waar je op moet letten zodra je nadenkt over de aankoop van een refurbished iPhone. Zo helpen we je op weg en geven we je direct een kijkje bij ons huidige aanbod. Lees je weer mee?  

Prijs/kwaliteit verhouding  

Onderzoek toont aan dat de prijs de voornaamste reden is voor klanten om te kiezen voor een refurbished apparaat. Zo ook voor de aankoop van een refurbished iPhone. Bij DubbelGaaf.nl streven we ernaar om jou, als klant, een prijs aan te bieden die eerlijk is ten opzichte van de kwaliteit. Daarom ondergaat iedere iPhone een uitgebreide test. In deze test kijken we onder andere naar de fysieke staat en de kwaliteit van de specificaties. Op deze manier is het voor ons mogelijk om aan te geven wanneer er een gebrek is en ben jij als klant verzekerd van een goed product.  

De staat van het product  

Zodra jij een refurbished iPhone koopt, geef je deze telefoon een tweede leven. Mogelijk zijn er dus enkele gebruikssporen zichtbaar. Om je een zo goed mogelijk inzicht te geven in de fysieke staat van de telefoon, hanteren we bij DubbelGaaf.nl kwaliteitslabels. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze enkel gaan over de fysieke staat van het product. De specificaties worden door ons uitvoerig getest en mag je dus vanuit gaan dat deze werken naar behoren. Het komt voor dat er zich wel een gebrek voortdoet. Dit vermelden we dan altijd duidelijk zichtbaar. Zo voorkomen we verrassingen.  

Vind het model dat bij jou past  

Het zal geen geheim zijn dat er veel verschillende modellen iPhone zijn. Dat geldt ook voor het aanbod refurbished iPhones. Belangrijk hierbij is dat je voor jezelf weet wat je wil en wat jij belangrijk vindt in het gebruik van de telefoon. Per model is er een verschil in camera, geheugen, formaat en/of kleur mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen hierin; kun je een model kiezen. Het voordeel van jouw refurbished iPhone kopen bij DubbelGaaf.nl is dat je kunt kiezen uit ons ruime aanbod. Zo hebben we voor ieder wat wils.  

Garantietermijn  

Zekerheid staat bij DubbelGaaf.nl hoog in het vaandel. Dat uiten we naar onze klanten door een garantietermijn. Op dit moment is de termijn twee jaar. Binnen deze termijn geniet je dus zorgeloos van het toestel én van de batterij! Ervaar je buiten deze termijn problemen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing.  

Refurbished versus tweedehands  

Voordat je echt aan de slag kunt, willen we je graag nog wijzen op het verschil tussen refurbished en tweedehands. Velen gebruiken deze termen namelijk door elkaar waardoor er mogelijk verwarring kan ontstaan. Het verschil zit ‘m onder andere in bovengenoemde zaken. Garantie en een intensieve testprocedure zijn unieke kenmerken van een refurbished product. Tweedehands producten kunnen je deze zekerheden niet meegeven.   

Als je een iPhone koopt bij DubbelGaaf.nl koop je een refurbished iPhone. Dit betekent dat je dus recht hebt op garantie, dat je er vanuit kunt gaan dat onze producten getest zijn en dat we een divers aanbod hebben. 

Aan de slag!  

Als het goed is heb je nu alle handvaten om een refurbished iPhone te kiezen die bij jou past. Je weet hoe je het aanbod kunt vergelijken, hoe je de fysieke staat kunt controleren en tot slot weet je ook wat de garantietermijn is. Dan is nu het moment om de zoektocht te starten. Het recente aanbod aan refurbished iPhones op DubbelGaaf.nl vind je hier.