Waarom DubbelGaaf.nl?

Reparatie

Het kan, helaas, voorkomen dat jouw gekochte refurbished product een defect (buiten jouw toedoen) heeft. We staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om je te ondersteunen. Dit doen we zowel binnen als buiten de garantietermijn. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Stuur het defecte product naar ons op of kom langs in onze winkel in Rouveen. In onze werkplaats bekijken we het probleem en de mogelijkheden. Gedurende dit proces houden we je regelmatig op de hoogte zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijk

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Je hebt altijd contact met een van onze medewerkers; je bent bij ons dus geen nummertje. Daarnaast is iedereen bij ons welkom.

Overzetservice

Bij ons koop je een laptop of computer zonder zorgen. We zetten namelijk de gegevens en bestanden van het oude apparaat over op jou bij ons gekochte refurbished laptop of refurbished computer. Naast dat we graag jouw gegevens overzetten, regelen we ook graag dat de aangekochte software geïnstalleerd is. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we e-mails configureren of een back-up instellen. Er is veel mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Garantie

We streven ernaar om iedereen te voorzien van refurbished producten die kwaliteit leveren. Ondanks dat kan het voorkomen dat je, om wat voor reden dan ook niet, niet tevreden bent. Daarom hanteren we de ‘niet tevreden, geld terug’-garantie. Op het moment dat je niet tevreden bent over ene product, kun je deze binnen 14 dagen na aankoop retour sturen. Daarnaast zit er op (bijna) al onze producten een garantietermijn van twee jaar. Zo kun je 24 maanden onbezorgd gebruik maken van jouw product en kun je bij problemen altijd bij ons terecht. Ervaar je problemen buiten de garantietermijn? Ook dan ben je bij ons welkom. Samen met jou kijken we naar een oplossing die het beste aansluit op jouw IT wensen.

Service

We bieden uitgebreide mogelijkheden aan op gebied van service. We vinden het namelijk belangrijk dat jij zonder problemen kunt genieten van jouw refurbished product. Zo bieden we onder andere hulp op afstand op service op locatie aan. Daarnaast hebben we een geavanceerde werkplaats waar ons team van professionals werkt aan het repareren en/of testen van refurbished producten. Ze beschikken over jarenlange ervaring waardoor jij geen onzekerheid hoeft te hebben. Jouw refurbished laptop of refurbished desktop is in goede handen.

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is erg belangrijk voor ons. Daarom worden onze producten uitvoerig getest en schoongemaakt en worden oude gegevens verwijderd. Vervolgens installeren we producten met een legitiem besturingssysteem. Zo weet je zeker dat je een veilig en goed systeem op jouw laptop of pc hebt staan. Tot slot bieden we het product aan voor een aantrekkelijke prijs.

Duurzaam

Oog houden voor het milieu en aandacht besteden aan het zo minimaal mogelijk houden van onze ‘voetafdruk’ op de aarde wordt steeds belangrijker. Daarom houden we bij DubbelGaaf.nl de toekomst in het vizier en dragen wij ons steentje bij aan het zo klein mogelijk houden van de ‘voetafdruk’. Door een aankoop bij ons te doen, draag jij daar ook jouw steentje aan bij! Met jouw aankoop van een refurbished product geef je een product namelijk een langere levensduur. Op deze manier kunnen we het beste uit een product halen. Zo werken we samen aan een duurzamere toekomst.

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews