Het kan voorkomen dat jouw gekochte product van DubbelGaaf.nl een defect heeft. Wij doen er dan alles aan om jouw product te repareren zodat je in het beste comfort gebruik kunt maken van jouw aankoop. Zo kun je het product naar ons opsturen maar je kunt uiteraard ook langskomen in onze winkel. We kijken zowel binnen als buiten de garantie graag naar wat we kunnen doen aan het defect en houden je hier regelmatig van op de hoogte.
Bij ons heb je persoonlijk contact en kun je altijd vragen naar de contactpersoon. In tegenstelling tot bij grote bedrijven, ben je bij ons dus geen nummertje. Wij behandelen iedereen hetzelfde. Burgemeester of niet, iedereen is bij ons hetzelfde.
Bij ons koop je een laptop of computer zonder zorgen. We zetten namelijk de gegevens van het oude apparaat over op jouw nieuwe laptop of computer. Naast dat we graag jouw gegevens overzetten, regelen we ook graag dat de aangekochte software geïnstalleerd is. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we e-mails configureren of een back-up instellen. Er is veel mogelijk, vraag hier dan ook gerust naar als je contact met ons opneemt.
We zijn overtuigd dat onze producten kwaliteit leveren. Om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen hanteren we de “niet tevreden, geld terug” garantie. Dus ben je toch niet tevreden zijn over het product, dan kun je het product binnen 14 dagen na aankoop retour sturen. Bovendien zit er op ieder product wat wij leveren minimaal 24 maanden garantie. Bij producten waar wij twee jaar garantie op leveren staat dit duidelijk vermeldt. Zo kun je langere tijd onbezorgd gebruik maken van jouw product en weet je precies waar je aan toe bent.
Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, hebben we uitgebreide mogelijkheden wat dit betreft. Zo bieden wij onder andere hulp op afstand en service op locatie. Bovendien hebben we een geavanceerde werkplaats waarin ons team van professionals werkt. Zij zijn erg gemotiveerd en hebben jarenlange ervaring. Zo weet je dus dat jouw laptop of computer in goede handen is. Door deze ervaring kunnen zij je ook op de juiste manier een passend advies geven.
Kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Daarom worden onze producten uitvoerig getest, schoongemaakt en wissen we oude gegevens. Vervolgens installeren we producten met een legitiem besturingssysteem. Zo weet je zeker dat je een veilig en goed systeem op jouw laptop of pc hebt staan. Tot slot bieden we het product aan voor een aantrekkelijke prijs.
Denken aan het milieu en zorgen dat we onze ‘voetstap’ op aarde zo klein mogelijk houden wordt steeds belangrijker. Daarom denken we bij DubbelGaaf ook aan het milieu. En door een aankoop bij ons te doen, denk jij ook aan het milieu! Met jouw aankoop geef je een product een langere levenscyclus. Op deze manier halen we het beste uit het product en zorgen we ervoor dat we niet zomaar iets weggooien wat nog goed is. Samen gaan we dus voor een duurzamere wereld.