Windows 7 ondersteuning is gestopt!

door Sabine Braaksma

Windows 7 ondersteuning is gestopt!

Per januari 2020 is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 7. En ondanks dat vele al overgestapt zijn naar Windows 10, zijn er ook mensen die deze overstap nog moeten maken. Een belangrijk punt op de agenda want voor veilig gebruik van de laptop en/of computer is een overstap noodzakelijk. Wees gerust, want je staat er niet alleen voor! We adviseren en ondersteunen je precies daar waar nodig. Zo gaat jouw overstap van Windows 7 naar Windows 10 volledig vlekkeloos en kan je direct aan de slag. 

Wat betekent dit voor mij? 

Als je op dit moment een actieve gebruiker bent van een van de versies van Windows 7 (zakelijk of particulier) betekent dit dat je sinds januari 2020 niet meer kunt rekenen op updates die de software verbeteren en/of veiliger maken. Microsoft is sinds januari gestopt met het updaten van de software van Windows 7. Dit betekent dat je dus minder veilig bent tijdens het gebruik van jouw apparaat. Dit is natuurlijk vervelend en je wilt het liefst voorkomen dat je gehackt wordt. Daarom is er een oplossing. Namelijk; overstappen op Windows 10. Wij begrijpen dat dit veel vragen bij jou oproept. We willen deze dan ook zo goed mogelijk beantwoorden. Lees gerust verder en ontdek meer over de overstap naar Windows 10! 

Hoe weet ik of ik moet overstappen? 

Het belangrijkste hierbij is om goed in beeld te hebben welk besturingssysteem je op dit moment gebruikt. Zijn jouw buttons in de menubalk op dit moment rond en glossy? Dan is het hoogstwaarschijnlijk dat je gebruik maakt van Windows 7. Je doet er dan verstandig aan om de overstap te maken. Zijn de buttons in jouw menubalk hoekig en wat feller van kleur? Dan ben je op dit moment waarschijnlijk gebruiker van Windows 10. Je hoeft op dit moment niet over te stappen en kunt veilig gebruik maken van jouw computer en/of laptop. Twijfel je of wil je zeker weten welk besturingssysteem je op dit moment gebruikt? Klik hier en controleer welke Windows versie je gebruikt.

Ik moet overstappen van besturingssysteem. Wat nu? 

Belangrijk om te weten is of jouw laptop of computer de overstap aankan. Hierbij helpen onze medewerkers je graag. Zij controleren voor jou of dat de laptop de overstap aankan en helpen je vervolgens hierbij. De mogelijkheid bestaat dat jouw laptop en/of computer de overstap niet aankan. Je apparaat is dan zodanig verouderd dat deze niet de nieuwste versie; Windows 10 aankan. Dit is natuurlijk erg jammer, maar ook hier hebben we een oplossing voor. We kunnen je namelijk dan een refurbished product aanbieden. Het voordeel hiervan is dat het aangeboden product direct klaar voor gebruik is. We zetten de bestanden over en je kunt er weer jaren tegenaan. Zo kan je weer veilig gebruik maken van een goede laptop en/of computer! 

Ik vind Windows 7 prettiger werken. Moet ik echt overstappen?  

De vraag of de overstap noodzakelijk is, beantwoorden we graag volmondig met ‘ja!’. Zeker voor optimale veiligheid raden we het zeker aan om over te stappen. Je kunt heel optimistisch blijven en zeggen ‘ze hacken mij toch niet’. We hopen ook dat dat niet gaat gebeuren maar geven je graag wat extra zekerheid door je te helpen met de overstap naar Windows 10. Goed om te weten is dat kleine ondernemers net zo veel kans maken op een datalek als grotere ondernemers. Blijf dus realistisch en stap ook als ondernemer over! Een datalek kost niet alleen heel veel geld maar ook heel veel vertrouwen van klanten. Wees dit dus voor en stap over! Dit geldt ook voor jou als particuliere gebruiker. Op het moment dat jij Windows 7 blijft gebruiken hebben hackers jou sneller in beeld. Als jij dan gaat internetbankieren is er kans dat de bank het geld niet kan teruggeven. Met als reden dat jouw software van de computer niet up to date is. Het is dus echt jouw eigen verantwoordelijkheid als je Windows 7 blijft gebruiken en slachtoffer wordt van een datalek. 

Ik wil niet investeren in een nieuw apparaat en werken al mijn apps dan nog wel? 

Het voordeel van DubbelGaaf.nl is dat je niet hoeft te investeren in een volledig nieuw apparaat. Bij DubbelGaaf.nl bieden we je een refurbished apparaat aan wat afkomstig is uit de zakelijke markt. Hierdoor krijgen wij als winkel de mogelijkheid om jou een goed apparaat te bieden, wat in goede staat verkeerd, zonder dat jij als klant daar de nieuwprijs voor betaalt. Met dus het voordeel dat deze producten al voorzien zijn van 10. 
Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de gedachte dat je misschien minder kan met Windows 10. Windows 10 biedt namelijk alleen maar meer! Zo zijn 99% van de apps die je kunt gebruiken in Windows 7 ook bruikbaar in Windows 10. Verder start je computer nog sneller op en kun je gemakkelijker al je apparaten aan elkaar koppelen. Dit zijn slechts een greep uit de extra mogelijkheden die Windows 10 met zich meebrengt. Nieuwsgierig naar alle verbeteringen? Neem gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers leggen je graag uit hoe jij erop vooruit kan gaan. 

Te gekke aanbieding! 

Een overstap naar Windows 10 brengt vele voordelen met zich mee. Maar een overstap bij DubbelGaaf.nl biedt nog meer dan dat! Zo krijgt u na de overstap een jaar lang gratis ESET Internet Security van ons cadeau! U kunt dan genieten van extra veiligheid. Beschikt u op dit moment al over een ESET-licentie maar stapt u toch over van Windows 7 naar Windows 10? Niet getreurd, want ook u kunt gebruik maken van deze te gekke aanbieding. We geven u een extra jaar gratis voor 1 apparaat bovenop uw huidige licentie. Wil je gebruik maken van deze knallende aanbieding? Wees er dan snel bij. We verwachten namelijk grote drukte. 

Neem gerust contact met ons op als je er zelf niet uitkomt. Wij helpen je graag verder. Samen kijken we dan naar wat er mogelijk is met jouw huidige apparaat of dat je beter kunt overstappen op een refurbished apparaat. Samen gaan we voor een veilige werk/studeer/leef omgeving!   

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews