Dubbelgaaf maakt
refurbished hardware
nu nóg betaalbaarder
en duurzamer!

Kom tussen 1 en 31 juli in actie!

Is jouw laptop, tablet, desktop of monitor aan reparatie of vervanging toe? Komt dat even goed uit! Als je hem tussen maandag 1 juli en woensdag 31 juli inlevert in onze vernieuwde showroom in Rouveen, kijken wij of jouw device nog te repareren is. Is dat niet het geval? Dan kun je in onze showroom of eveneens vernieuwde webshop een zo goed als nieuw premium device uitzoeken. Heel juli doen we jou bij reparatie of vervanging 5% lanceringskorting cadeau! Geen device om te laten repareren of vervangen? Voor alleen aanschaf geven we in juli ook 5% lanceringskorting cadeau!

Zo werkt de actie bij reparatie!

Kom met je laptop, tablet, desktop of monitor naar onze showroom in Rouveen en vertel ons het probleem dat je ervaart. Op basis van ervaring en kennis, schatten wij in of reparatie nog mogelijk is. Is dat het geval? Laat dan je telefoonnummer en device achter. Dan voeren we de reparatie z.s.m. uit in onze werkplaats en bellen we je als jouw device weer klaar en af te halen is. Op de factuur krijg je 5% korting. 

Zo werkt de actie bij vervanging!

Komen we bij jouw komst naar onze showroom tot de conclusie dat reparatie niet meer mogelijk is? Dan nemen we jouw device in. Over de gegevens die op je laptop, tablet of desktop staan, hoef jij je geen zorgen te maken. Alle data op jouw hardware wissen we op volledig gecertificeerde wijze! In onze showroom laten we je zowel onze fysiek aanwezige refurbished producten als die in de webshop zien, geven we je advies over de beste keuze en krijg je 5% korting op het aanschafbedrag.   

 

Zo werkt de actie bij aankoop!

Heb je geen device om te laten repareren of vervangen? Ook dan laten we je in de maand juli graag profiteren! Op alle refurbished producten in onze webshop geven we je 5% lanceringskorting op het aanschafbedrag cadeau! Ga naar onze webshop en ontdek ons aanbod. Bel ons vooral als je advies nodig hebt, we staan graag voor je klaar. Juiste device gevonden? Doorloop dan het bestelproces! Zodra je bij de betaling aanbeland, verlagen we het aanschafbedrag in de maand juli automatisch met 5%. 

Het is Dubbelgaaf voor je vertrouwen

Online winkel met fysieke showroom en werkplaats!

Het is Dubbelgaaf voor je keuze

Breed aanbod van gerenommeerde A-merken!

Het is Dubbelgaaf voor je portemonnee

Topkwaliteit betaalbaar voor iedereen!

Het is Dubbelgaaf voor je ontzorging

2 jaar garantie, productadvies, configuratie & installatie!

Het is Dubbelgaaf voor je toekomst

Een groene en duurzame voetafdruk!