Zakelijke klanten

Jouw organisatie circulair ontzorgd op IT-gebied!

Als vervanging van jouw IT-hardware nodig is, ontzorgen we je graag rond het opkopen van jouw overtollige hardware, inclusief logistieke ontzorging en data wiping. Ter vervanging leveren we je refurbished devices, die niet van nieuw te onderscheiden zijn en bieden we service met configuratie en installatie. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de cirkel rondom devices gesloten blijft.

Inkoop | MVO

Als instelling, instantie of bedrijf kun je tot de conclusie komen dat jouw IT-hardware niet meer voldoet. Als vervanging nodig is, ontzorgen we je graag rond het opkopen van jouw overtollige hardware. We nemen je gebruikte apparatuur over voor een marktconforme prijs, regelen logistiek gezien alles en wissen de data op jouw hardware op volledig gecertificeerde wijze. Zo bieden we jou met onze circulaire aanpak als zakelijke organisatie alle kans om MVO-ambities concreet te maken.

Inclusief:
– Logistieke ontzorging
– Data wiping

Verkoop

Het refurbished assortiment van Dubbelgaaf bestaat uit laptops, desktops, monitoren, rugged devices en workstations van de premium merken Apple, Microsoft, Dell, HP en Lenovo. We bieden ze aan als enkelstuks of in grotere partijen, verdeeld in drie uiterlijke productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dus wat je ook zoekt, we kunnen jou als zakelijke gebruiker altijd van dienst zijn. Biedt ons aanbod even niet wat jij nodig hebt? Maak je wens kenbaar, dan gaan wij voor je op zoek!

Inclusief:
– Keuze uit productconditie
– Zoeken op aanvraag

Service

We willen verwachtingen overtreffen, zowel rond aanschaf als in gebruik. Met productadvies en technische ondersteuning kunnen we vanuit onze showroom en werkplaats aan die belofte voldoen. Maar dankzij ons moederbedrijf G&A durven we nóg een stap verder te gaan. Wil jij je device(s) op maat laten configureren en installeren? Onze G&A-collega’s komen op locatie en vertrekken pas weer als op elke werkplek in je bedrijf alles naar tevredenheid werkt. Vervolgens fungeren we graag als jouw externe ICT-afdeling.


Inclusief:
– Productadvies bij aankoop
– Configuratie van software
– Installatie en configuratie ook op locatie
– Externe ICT-afdeling