Waarom bestaat Dubbelgaaf?

Omdat zo goed als nieuw een betere keuze is dan splinternieuw!

Met ons bedrijf G&A verzorgen we al decennialang ICT voor MKB-bedrijven en ZZP-ers. Naarmate hardware steeds belangrijker voor hen werd, zagen we steeds meer devices afgedankt worden. Daardoor stelden we onszelf de vraag: kunnen we in het belang van onze planeet niet slimmer omgaan met hardware? Wie de wereld wil verbeteren, begint bij zichzelf. Daarom geven we sinds 2013 premium hardware een tweede en soms zelfs derde leven.

Vijf zekerheden die Dubbelgaaf voor jou zijn!

Dubbelgaaf voor je Vertrouwen

Online winkel met fysieke showroom en werkplaats!

Dubbelgaaf voor je Keuze

Breed aanbod van gerenommeerde A-merken!

Dubbelgaaf voor je Portemonnee

Topkwalitieit bereikbaar voor iedereen!

Dubbelgaaf voor je Ontzorging

Productadvies, configuratie en installatie!

Dubbelgaaf voor je Toekomst

Een groene en duurzame voetafdruk!

Wat biedt Dubbelgaaf?

Als instelling, instantie of bedrijf kun je tot de conclusie komen dat jouw IT-hardware niet meer voldoet. Als vervanging nodig is, ontzorgen we je graag rond het opkopen van jouw overtollige hardware, zowel logistiek als met data whipping. Alle devices die we inkopen bieden we in technische nieuwstaat weer aan voor verkoop aan particulieren en zakelijke bedrijven. Met productadvies, configuratie en installatie staan we je daarin bij.

Verkoop / webshop

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing in enkelstuks of grotere partijen ben je ook bij ons van harte welkom.We denken graag met je mee in jouw vraagstuk en gaan samen kijken naar de juiste oplossing. Met altijd een divers aanbod in premium hardware kunnen we van particulier tot MKB voorzien van een duurzame oplossing als alternatief op nieuw. Goed voor je portemonnee en goed voor de natuur

Inkoop

Wanneer je als instelling, instantie of bedrijf vernieuwd in hardware blijf je vaak met oude(re) apparaten zitten. Naast het leveren van apparaten kunnen wij vaak ook helpen bij de verkoop van oude hardware of inname hiervan. Wanneer de oude hardware nog waarde bevat kijken we of dit af te zetten is naar afnemers. Ook kunnen wij er voor zorgen dat hardware verantwoord wordt afgevoerd en eventuele (bedrijfs) gegevens gecertificeerd gewiped worden.

Service

Vanuit onze showroom en werkplaats begeleiden wij je bij aankoop met productadvies, configuratie en installatie van producten. Ook na aankoop staan we voor je klaar bij eventuele problemen, dit kan de hele week in onze werkplaats, via de telefoon maar ook op afstand via AnyDesk. Ook als je product niet bij ons is aangeschaft of buiten onze garantie valt ben je van harte welkom.