Over ons

Maak kennis met het team achter Dubbelgaaf.nl!

DubbelGaaf.nl is meer dan alleen een webshop, winkel en werkplaats. We zijn namelijk een gemotiveerd team met al ruim 20 jaar ervaring en hechten veel waarde aan kwaliteit en jouw tevredenheid. Zo zoeken we altijd naar een product dat past bij uw behoeften en wensen.

Je kunt bij ons terecht voor refurbished producten. We leveren onder andere laptops, computers, iPads en tablets. Uiteraard zetten we deze producten niet zomaar op onze webwinkel. We voeren uitgebreide testen uit, maken het product schoon en wissen gegevens van de vorige gebruiker. We maken hierbij gebruik van het volgende uitgangspunt: zodra een product niet door de testen heen komt, verkopen wij deze niet. Als het product succesvol door deze procedure heen komt, installeren wij deze met een legitiem besturingssysteem. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je onbezorgd kunt computeren.

Ook wij weten, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kom dan ook gerust bij ons langs als jouw apparaat kapot gaat of als je problemen ervaart. Naast een bezoekje aan onze winkel, kun je ook telefonisch, via de mail contact opnemen. We kunnen zelfs op afstand met je meekijken op jouw laptop of pc. We proberen altijd het probleem te verhelpen.

Tot slot leveren we onze producten met minimaal 24 maanden garantie. Als de termijn langer of korter is dan staat dit duidelijk vermeldt bij het product. Is de garantietermijn verstreken en loop je dan tegen een probleem aan? Geen zorgen, ook na de garantietermijn lossen we graag jouw problemen op.

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews