Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We hechten dan ook veel waarde aan jouw tevredenheid. Daarom ondersteunen wij je graag als je ergens niet helemaal uit komt. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staan wij voor je klaar om je te helpen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen als je ergens niet helemaal uitkomt. We zijn te bereiken via de mail, de telefoon, social media of het contactformulier.

Niet goed, geld terug
Bij DubbelGaaf.nl zijn we ervan overtuigt dat onze producten voldoen aan een bepaalde kwaliteit. Mocht je na aankoop niet tevreden zijn over het product, dan hanteren wij de niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen veertien dagen na aankoop jouw bestelling te annuleren. Vervolgens heb je na de annulering nog veertien dagen de tijd het product terug te sturen naar ons. Zodra wij het product ontvangen hebben storten we het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug op de rekening die bij ons bekend is. Eventuele kosten die voor jou nodig zijn om het product naar ons terug te sturen zijn voor eigen rekening.

Wil je gebruik maken van deze garantie dan is het van belang dat alle geleverde producten in originele staat en verpakking naar ons opgestuurd worden. Is het product, bijvoorbeeld doordat je een test uitvoert, beschadigt? Dan ben je zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. Houd er dus rekening mee dat we dan waarschijnlijk geld in rekening brengen hiervoor.

Overig
We leveren onze hardware standaard met 24 maanden garantie, tenzij dit anders vermeld is. Deze termijn geldt ook niet voor adapters, accu’s en glasplaten (iPad). Schade waar je zelf verantwoordelijk voor bent, zoals waterschade of valschade, zijn voor eigen rekening. We leveren op deze schade in geen enkel geval garantie.

Wil je een reparatie aanmelden? Dat kan! Gebruik hiervoor het contact formulier of neem contact op via de mail of telefoon. We helpen je dan graag verder.

Let wel op: We nemen alleen ongeopende en nog te installeren software terug. Eventuele arbeidskosten zijn voor eigen rekening.