Vijf zekerheden die Dubbelgaaf voor jou zijn!

Dubbelgaaf voor je
Vertrouwen

We zijn veel meer dan een online winkel, waar jij vertrouwd je inkopen doet. Want naast onze webshop kun je ook onze fysieke winkel showroom bezoeken. Voor het beste advies en om devices met eigen ogen te bekijken. Ook beschikken we over een eigen werkplaats, waar onze technici aanbod controleren, renoveren en schoonmaken met speciale software en geavanceerde apparatuur. Dat is Dubbelgaaf voor je vertrouwen, toch?

Dubbelgaaf voor je
Keuze

We beschikken over een wereldwijd netwerk van handelspartners en bedrijven. Bij hen kopen we hardware van de gerenommeerde merken Apple, Microsoft, Dell, HP en Lenovo in. Van laptop tot MacBook en van rugged-tablets tot desktops. Je kunt ze afnemen als enkelstuks of in grotere partijen, verdeeld in duidelijke productcondities. Dat is Dubbelgaaf voor je keuze, toch?

Dubbelgaaf voor je
Portemonnee

De merken die we voeren, staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Maar de nieuwprijs van deze premium producten is vaak hoog. Het is onze drijfveer om devices van A-merken bereikbaar te maken voor iedereen. Door ze refurbished aan te bieden tegen prijzen die wél betaalbaar zijn. Zo bieden we jou als zakelijke of particuliere klant kans om slim met je budget om te gaan. Dat is Dubbelgaaf voor je portemonnee, toch?

Dubbelgaaf voor je
Ontzorging

Elke werkdag, donderdagavond en zaterdag is onze showroom open en zijn we per telefoon, mail of chat bereikbaar. Wat je vandaag voor 16.00 uur online bestelt, gaat dezelfde dag de deur nog uit. Technische problemen? Contact ons! Binnen je vaste garantieperiode van twee jaar lossen het in onze werkplaats graag voor je op. Maar ook na twee jaar staan we altijd voor je klaar. Dat is Dubbelgaaf voor je ontzorging, toch?

Dubbelgaaf voor je
Toekomst

Onze werkwijze is er op gericht om echt niets weg te gooien. Op die manier zorgen we ervoor dat de cirkel rondom devices gesloten blijft en dat er geen onnodige belasting op het milieu ontstaat. Met die groene en duurzame voetafdruk dragen we bij aan de duurzaamheidsdoelstelling van de overheid om Nederland in 2050 circulair te maken. Dat is Dubbelgaaf voor je toekomst, toch?