Wat betekent refurbished?

door Sabine Braaksma

Wat betekent refurbished?

Refurbished betekent letterlijk opknappen. In feite is het een Engelse term, maar ook in de Nederlandse taal zien we de term steeds meer terugkomen. Echter ontbreekt zowel een duidelijke vertaling als definitie in de Nederlandse taal. Zelfs de Van Dale heeft het woord nog niet opgenomen in zijn woordenboek. Ondanks dat groeit de interesse voor refurbished enorm in Nederland. Zo ook binnen onze eigen IT-branche waarin we merken dat de vraag en interesse naar refurbished producten steeds groter wordt. Met betrekking tot onze producten houden we daarom als definitie aan dat refurbished staat voor reviseren. Dit betekent dat het product wordt teruggebracht in een goede conditie en is dan eigenlijk als nieuw. Mogelijk kan het product gebruikssporen bevatten. 

Voordelen voor de gebruiker 

Uit onderzoek blijkt dat de voornaamste keuze voor een refurbished product is vanwege de prijs. Je profiteert namelijk van een goed product, maar voor een lagere prijs. Bovendien maak je een duurzame keuze; een trend die een steeds grotere en belangrijke rol in ons leven krijgt. Je geeft in feite een ‘oud’ product een ‘nieuw’ leven. 
Daarnaast heb je bij refurbished recht op garantie en kun je dus terugvallen op de verkoper mocht er zich een gebrek voordoen. In vergelijking met een tweedehands product is dit het voornaamste voordeel. Het verschil is namelijk dat je bij een tweedehands aankoop niet kunt terugvallen op de verkoper. Refurbished bied je die mogelijkheid wel. Tot slot werk je met nieuwe software. Voordat het product de verkoop in gaat krijgt het namelijk een opknapbeurt. Hierdoor werk je veilig en is jouw apparaat minder vatbaar voor virussen. 

Hoe komt het refurbished aanbod op DubbelGaaf.nl tot stand?

De wens van de klant staat in deze zoektocht centraal. Als verkoper weten we wat de klant wil; een goede prijs, nieuwe/recente software, veiligheid en garantie. Dit combineren we in onze zoektocht naar de juiste producten. Hierdoor is het aanbod verschillend en kan het verschillen welke producten we aanbieden. We kopen producten in, testen de specificaties en batterij, maken een overzicht van de werkzaamheden; voeren deze uit en producten gaan de verkoop in. Door dit wisselende aanbod kunnen we ook diverse doelgroepen voorzien van een refurbished apparaat. Studenten/scholieren, de zakelijke klant, de thuisgebruiker, gamers, zwaardere werkzaamheden; het komt allemaal voorbij in ons aanbod.

Wat betekend refurbished?

Wat betekent refurbished bij DubbelGaaf.nl

De aankoop van een refurbished product kan spannend zijn. Bij DubbelGaaf.nl streven we er dan ook naar om al jouw twijfels weg te halen. We doen dit door uitgebreid inzicht te geven in de staat van het product; kwaliteitslabels. 

Ook voeren we een uitgebreide test procedure uit. Op deze manier maken we het mogelijk dat de aangegeven specificaties werken naar behoren. We doen er alles aan om de aankoop voor jou zo gemakkelijk en inzichtelijk mogelijk te maken. Persoonlijk advies vragen is daarom bij ons altijd mogelijk. Samengevat betekent refurbished bij DubbelGaaf.nl dat je kunt genieten van een mooi gereviseerd product, met zorg voor jou gekozen.

Kwaliteitslabels

Een refurbished product kopen bij DubbelGaaf.nl is een betrouwbare keuze. We maken dat mogelijk door, onder andere, gebruik te maken van kwaliteitslabels. Op deze manier krijg jij als klant inzicht in de fysieke staat van het product. Bij een refurbished product zijn gebruikssporen namelijk in de meeste gevallen aanwezig. Deze zijn ontstaan tijdens het gebruik van de vorige gebruiker en vormen over het algemeen geen belemmering voor jou als nieuwe gebruiker. 
We geven inzicht in deze staat omdat we het belangrijk vinden bij DubbelGaaf.nl dat jij, als klant, weet waar je aan toe bent. Een A-label staat bijvoorbeeld voor een product waar slechts kleine gebruikssporen zichtbaar zijn. Je kunt hierbij denken aan een klein deukje en/of krasje. Bij een product met een B-label zijn deze sporen meer aanwezig en dus duidelijker zichtbaar. Tenzij anders aangegeven zullen deze sporen jouw gebruikservaring niet belemmeren! Meer informatie over de labels lees je hier!

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews