Kwaliteitslabels

Ieder product dat we op DubbelGaaf.nl aanbieden heeft een andere geschiedenis. Om een zo goed en helder mogelijk beeld te geven over de fysieke staat van een product, maken we bij DubbelGaaf.nl gebruik van ‘kwaliteitslabels’. Deze geven voor jou als klant een beeld in hoeverre het product gebruikssporen bevat. Het gaat bij de labels dus voornamelijk over de uiterlijke kenmerken van het product. De technische kant is te lezen in de specificaties. Bij DubbelGaaf.nl gaan we alleen voor het beste resultaat. Dit betekent dat het gebruik van onze producten niet wordt belemmerd. Mocht dit wel het geval zijn dan staat dit duidelijk en specifiek aangegeven. Vaak zowel in de producttitel als in de lijst met specificaties. Zo weet je als klant altijd precies waar je aan toe bent en kom je zeker niet voor verrassingen te staan.

Waarom geven we hier meer inzicht in?
We vinden het bij DubbelGaaf.nl belangrijk dat jij als klant weet waar je aan toe bent. Daarom hechten we bij DubbelGaaf.nl veel waarde aan het geven van inzicht in de fysieke staat van onze producten. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat we door een figuurlijk vergrootglas naar onze producten kijken. In werkelijkheid zal de schade dus veelal meevallen.

Kwaliteitslabel Nieuw

Een product met het ‘Nieuw’ label, betreft een volledig nieuw product. Dit betekent dat producten met dit label geen gebruiksgeschiedenis op hun naam hebben staan waardoor gebruikssporen niet aan de orde zijn. Zodra je een product koopt met dit ‘Nieuw’ label, ben jij de eerste gebruiker. Het gaat om producten die in volledige nieuw-staat in originele doos jouw kant op komen na bestelling. Uiteraard profiteer je bij deze producten ook van de voordelen van kopen bij DubbelGaaf.nl. Zo geniet je van een garantietermijn en kun je altijd bij ons terecht bij problemen.

Kwaliteitslabel Renewd

Een product met het label Renewd is een refurbished product van de hoogste kwaliteit, die technisch perfect functioneert. Producten met dit label zijn grondig gecontroleerd en schoongemaakt door gecertificeerde specialisten en getest met officiële software van de fabrikant. Zo zorgt Renewd er voor dat ieder toestel 100% originele onderdelen bevat, technisch in perfecte conditie is en dat er geen enkele kans bestaat op defecten door het gebruik van neppe onderdelen. Ieder product wordt geleverd in een eigen duurzame verpakking en met de nieuwste software erop geïnstalleerd. Wel betreft het een gebruikt product waardoor er mogelijk minimale gebruikssporen zichtbaar kunnen zijn.

Kwaliteitslabel A

Een product dat voorzien is van het A-Grade label bevat relatief kleine beschadigingen. Dit houdt in dat de schade niet direct zichtbaar is doordat ze zo minimaal zijn. De gebruikssporen zullen dus ook niet opvallen en alleen zichtbaar zijn als je er bewust naar zoekt en/of kijkt.

Enkele voorbeelden van gebruikssporen die vallen onder een A-Grade:
– Lichte/kleine krasjes
– Een klein deukje bij de hoek/rand van het apparaat

In de linkerbovenhoek van deze laptop zijn enkele kleine krasjes zichtbaar.

Voorbeeld laptop met A-grade.

Er loopt een lichte kras over een deel van de achterkant van het scherm.

Voorbeeld laptop met A-grade.

In de hoek rechts onderin zitten enkele kleine deukjes.

Kwaliteitslabel B

Een product dat het B-Grade label draagt bevat normale krassen en normale gebruikssporen. Het gaat om beschadigingen die niet te opvallend zijn en daardoor niet direct storend zijn maar die wel direct opvallen. Ook gaat het om producten die voorzien zijn van wat meer gebruikssporen dan dat een product met een A label dat doet. Dit zijn echt sporen die ontstaan zijn door het actieve gebruik van de vorige eigenaar.

Enkele voorbeelden van gebruikssporen die vallen onder een B-Grade:
– Lichte afdrukken van een eerder gebruikte beschermhoes
– Meerdere zichtbare beschadigingen op de rand van een laptop

Voorbeeld laptop B-grade DubbelGaaf.nl.

Rechts onderin zijn de krasjes goed zichtbaar.

Over de achterkant van het scherm loopt een kras. Deze kras gaat over de gehele achterkant van het scherm.

Voorbeeld laptop B-grade DubbelGaaf.nl.

Links onderin zijn enkele deukjes zichtbaar.

Kwaliteitslabel C

Een product dat voorzien is van het C-Grade label bevat zware krassen en gebruikssporen die direct in het oog springen. Dit gaat om krassen die wat dieper in de behuizing zitten en ook de deuken die wat flinker zijn. De producten die dit label dragen, noemen we bij DubbelGaaf.nl ook wel; zichtbaar gebruikt. Voor iPhones/iPads en tablets geldt dat deze beschadigingen vaak op te lossen zijn met een beschermhoes. De gebruikssporen zijn dan niet meer zichtbaar.

Belangrijk om te weten is dat we deze producten bij DubbelGaaf.nl bijna nooit aanbieden.

Voorbeeld laptop C-grade DubbelGaaf.nl.

De beschadiging van de achterkant van de laptop is goed zichtbaar.

Voorbeeld laptop C-grade DubbelGaaf.nl.

Over de gehele achterkant van het scherm lopen verschillende krassen die goed zichtbaar zijn.

Voorbeeld laptop C-grade DubbelGaaf.nl.

Goed zichtbare krassen op de achterkant van de laptop.

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews