5 redenen waarom een refurbished rugged laptop perfect is voor jou als monteur

door Quint Klosse

5 redenen waarom een refurbished rugged laptop perfect is voor jou als monteur

Als monteur ben je vaak onderweg en moet je op verschillende locaties werken. Het hebben van de juiste tools is dan erg belangrijk om jouw werk zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Eén van die tools is een goede laptop. In dit artikel geven we je vijf redenen waarom een refurbished rugged laptop perfect is voor jou als monteur.

Robuustheid en duurzaamheid

Een refurbished rugged laptop is speciaal ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Ze zijn gemaakt met materialen van hoge kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Of je nu in een fabriek werkt, buiten op locatie bent of in een vochtige omgeving werkt, deze robuuste laptops kunnen het allemaal aan. Dit soort laptops zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen, vochtigheid en stof.

Hoge prestaties

Een refurbished rugged laptop is niet alleen stevig, maar ook zeer krachtig. Deze laptops zijn uitgerust met de nieuwste en snelste processoren en hebben veel werkgeheugen. Hierdoor verwerk je grote hoeveelheden data en documenten zonder problemen. Ervaar snelle opstarttijden en vloeiende weergave van video’s en foto’s, ongeacht waar je bent.

Langere batterijduur

Als monteur ben je vaak op verschillende locaties aan het werk. Je wilt niet dat jouw laptop halverwege de dag zonder batterij komt te zitten. Bij Rugged laptops heb je de mogelijkheid om de accu’s binnen een paar seconden te wisselen en we zorgen dat de accu’s tijdens on testproces minimaal 75% capaciteit hebben t.o.v. nieuwstaat. Dit betekent dat je de hele dag door kunt werken zonder je zorgen te maken over het opladen van deze laptop.

Flexibiliteit en connectiviteit

Als monteur moet je veel onderweg zijn en kan je niet altijd vertrouwen op een goede internetverbinding. Een refurbished rugged laptop heeft veel opties voor connectiviteit, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en sommige modellen zelfs mobiel internet met behulp van een simkaart. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en stabiele internetverbinding, waar je ook bent. Deze laptops hebben ook meerdere USB-poorten, HDMI en Seriele RS232 poorten waardoor je gemakkelijk verbinding kunt maken met andere apparaten.

Kostenbesparend

Niet onbelangrijk is de prijs van een refurbished rugged laptop. Doordat deze laptops al eens eerder zijn gebruikt, maar vervolgens zijn gereviseerd, betaal je minder dan voor een gloednieuwe laptop. Daarnaast hoef je geen kosten te maken voor dure reparaties als er toch iets mis blijkt te zijn. Bij ons krijg je 2 jaar garantie op je product.

Kort gezegd, een refurbished rugged laptop is perfect voor jou als monteur. Ze zijn robuust, krachtig, hebben een lange levensduur van hun batterij, en zijn flexibel en kostenefficiënt. Bekijk ons aanbod om jouw perfecte laptop te vinden en verhoog direct jouw efficiëntie en prestaties op de werkplek! Benieuwd welk model bij jou past? Bekijk onze huidige voorraad hier

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews