Goede refurbished laptops koop je bij DubbelGaaf.nl!

door Sabine Braaksma

Goede refurbished laptops koop je bij DubbelGaaf.nl!

Opzoek naar een laptop van goede kwaliteit maar wil je niet de volledige prijs betalen? Overweeg eens een refurbished laptop! Deze geven je de mogelijkheden van een recent model en de veiligheid van nieuwe software voor een betaalbare prijs. Daarnaast profiteer je bij een refurbished aankoop ook van veel meer voordelen ten opzichte van een tweedehands optie. Bovendien ben je ook nog eens duurzaam bezig; in feite geef je namelijk een apparaat een tweede leven! In deze blog praten we je graag bij over waarom wij vinden dat een refurbished laptop het zeker waard is.  

Het voornaamste voordeel wat we kennen van een refurbished laptop is dat je een goed product koopt voor een mooie prijs. Het is een ideale optie voor studenten/scholieren maar we zien ook veel zakelijke klanten of thuisgebruikers. Refurbished laptops kenmerken zich bij DubbelGaaf.nl door het wisselende aanbod. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kunnen we voor bijna iedereen voldoen in de ICT-behoeftes. 

Een ander belangrijk voordeel is dat je profiteert van fijne service en daar ook recht op hebt. Zo bieden we je een garantietermijn van 24 maanden, waardoor je twee jaar recht hebt op ondersteuning bij een defect buiten jouw toedoen. Uiteraard staan we ook buiten deze termijn voor je klaar. We kijken altijd samen met jou naar een passende oplossing.  
Daarnaast verkopen we enkel modellen die voorzien zijn van recente software. Zo werk je veilig en geniet je van de nieuwste features. Op deze manier draag je met jouw refurbished aankoop een steentje bij aan het verduurzamen van de wereld.  

Inzicht in kwaliteit 

Het verschil tussen een refurbished model en een geheel nieuw model ligt hem voornamelijk in de prijs en de gebruiksgeschiedenis. Een refurbished laptop die je koopt bij DubbelGaaf.nl is te vergelijken met een leaseauto. Een zakelijke gebruiker heeft de laptop een tijdje in bezit en gebruikt hem. Op den duur wordt deze vervangen, wij krijgen dan de mogelijkheid om deze laptops in te kopen. Er volgt een uitgebreid testproces in onze werkplaats in Rouveen. We testen de refurbished laptops onder andere op specificaties, batterijduur en de behuizing wordt schoongemaakt en beoordeeld. Je vraagt je hier misschien af waarom er gekozen wordt voor laptops uit de zakelijke markt? Dit is omdat deze doorgaans van hogere kwaliteit zijn dan consumentenmodellen en daarom beter aansluiten bij de kwaliteit die we willen leveren.  

Uit dit testproces volgt een beoordeling van de kwaliteit van de behuizing. We noemen dit ook wel onze kwaliteitslabels. Deze labels geven jou inzicht in de fysieke staat van het refurbished product. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze labels enkel inzicht geven in de fysieke staat van het product. De specificaties worden door ons uitvoerig getest. Je kan en mag er dus vanuit gaan dat onze refurbished laptops technisch in uitstekende staat verkeren. Een A label maakt bijvoorbeeld duidelijk dat er lichte en kleine gebruikssporen aanwezig kunnen zijn. Vaak zijn deze zichtbaar aan de rand of in de hoeken. Het belangrijkste hierbij is dat de gebruikssporen de gebruikservaring niet belemmeren. Op deze manier kun je alles uit jouw refurbished laptop halen!  

Rechten van DubbelGaaf.nl 

Een refurbished laptop halen bij DubbelGaaf.nl brengt, naast de voordelen van refurbished, ook een aantal rechten met zich mee. Het zijn rechten die wij je bij DubbelGaaf.nl aanbieden. Denk hierbij aan het recht op een leenlaptop zodra een defect zich voortdoet, overzet service zodra je een ander apparaat koopt en vele andere zaken waarmee we je gemakkelijk en snel kunnen voorzien van een goed product. Benieuwd naar het huidige aanbod refurbished laptops? Neem een kijkje!

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews

Henk Kloeze

Snelle levering. Iphone werkt goed. Hopelijk blijft dat zo.

de Jong

Mooie iphone 6 gekocht. Prima toestel. Helaas was de oplader niet origineel van apple. Verder heel tevreden

Johan

Prima refurbished iPhone 6s geleverd, gebruikssporen te verwaarlozen, zelfs voor C-product, hoesje erom en als nieuw!

Richard Vaartjes

Dell laptop hier gekocht. Geleverd en erg netjes zoals omschreven. Was een re-furbished toestel. We hadden na een aantal maanden gebruik voor thuis onderwijs een probleempje met het beeldscherm. Dit is snel dmv hulp op afstand verholpen. Devolgende aankoop zeker weer van dit bedrijf. Top!!

MarcBraaksma

Hele snelle levering, prima telefoon, uitstekende kwaliteit, waar voor je geld !