Vind een refurbished workstation die bij jou past!

door Quint Klosse

Vind een refurbished workstation die bij jou past!

Een refurbished workstation is er speciaal voor jou als zakelijke klant. Het zijn krachtige apparaten die jou ondersteunen in al je werkzaamheden. Bij DubbelGaaf.nl hebben we een ruim en divers aanbod. Zo vind je altijd een refurbished workstation die bij jou past. In deze blog lichten we graag een aantal categorieën toe en helpen we je op weg in de aankoop van een workstation. Lees je mee? 

Je vraagt je wellicht af wat het verschil is met een workstation en een desktop. Begrijpelijk.  
Het voornaamste verschil ligt hem in het gebruik. Een desktop is echt gemaakt voor standaard kantoortaken. Daarentegen is een workstation gemaakt voor zwaardere taken. Taken die vooral uitgevoerd worden door de zakelijke markt.  Je vraagt je wellicht af wat het verschil is met een workstation en een desktop. Begrijpelijk.  
Het voornaamste verschil ligt hem in het gebruik. Een desktop is echt gemaakt voor standaard kantoortaken. Daarentegen is een workstation gemaakt voor zwaardere taken. Taken die vooral uitgevoerd worden door de zakelijke markt.  

Waarom een workstation?  

Je vraagt je wellicht af wat het verschil is met een workstation en een desktop. Begrijpelijk. 
Er zijn een aantal verschillen tussen deze. Allereerst is een workstation voorzien van onderdelen die vaak een klasse sneller zijn dan bij een desktop. Je kunt hier denken aan bijvoorbeeld de processor. Deze bestaat bij een workstation vaak uit meerdere cores. Ook heeft een workstation vaak geheugen wat voorzien is van foutcontrole. Hierdoor draait een workstation onder zware belasting vaak stabieler. Ook hebben deze machines vaak een geavanceerder koelsysteem en ondersteunen ze complexere grafische kaarten. De hoeveelheid werkgeheugen kan in een workstation vaak vele malen meer zijn dan bij een normale desktop.  

Specialist in refurbished workstations 

Bij DubbelGaaf.nl heb je keuze uit diverse merken. Hoe moet je kiezen? Waar moet je op letten? Vragen die soms behoorlijk lastig kunnen zijn. Daarom ben je bij DubbelGaaf.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk jouw specialist in zakelijke refurbished workstations. We bieden vooral workstations aan van HP, Dell en Lenovo. Benieuwd naar ons volledige aanbod refurbished workstations? Klik dan hier!
Er zit eigenlijk geen slechte keus tussen deze workstations. Een reden om voor een bepaald merk te kiezen kan zijn omdat er bepaalde uitbreidingsmogelijkheden beter of minder goed mogelijk zijn. Informeer via Frans of Quint gerust naar de mogelijkheden. We kijken graag wat wel en niet mogelijk is. 

Garantie

Bij de aankoop van een refurbished product wil je natuurlijk zekerheid. Bij DubbelGaaf.nl weten we dat en daarom bieden we twee jaar garantie op al onze producten. Zo ook op de refurbished workstations. Dit betekent dat je twee jaar lang bij ons terecht kunt als er zich een defect voordoet buiten jouw toedoen. Natuurlijk staan onze technische mensen voor jou klaar om je binnen en buiten de garantietermijn te helpen. 

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews