Waar let je op tijdens jouw aankoop van een refurbished laptop?

door Sabine Braaksma

Waar let je op tijdens jouw aankoop van een refurbished laptop?

Een laptop koop je niet zomaar. Je vergelijkt prijs, kwaliteit en specificaties. Wellicht wordt ook het uiterlijk van een laptop meegenomen in jouw overwegingen. Een refurbished laptop is een aantrekkelijke optie als je wilt genieten van een goed product en niet de volledige prijs wilt betalen. Deze laptops zijn namelijk qua specificaties goede en vrij recente laptops. Mogelijk bevatten ze wat gebruikssporen op de behuizing, maar deze belemmeren jouw gebruikservaring niet. Bovendien kies je met jouw aankoop ook nog voor een duurzame optie! Bij DubbelGaaf.nl vind je een divers aanbod aan refurbished laptops. We willen je wegwijs maken met een aantal zaken waar je op moet letten zodra je een refurbished laptop koopt. Lees je mee?  

Divers aanbod refurbished laptops

Het aanbod refurbished laptops is bij DubbelGaaf.nl erg divers. We hebben verschillende merken voor verschillende doelgroepen. Of je nu studeert, een zakelijke klant bent of een apparaat zoekt voor thuis. We hebben vast een Dell, Lenovo of Apple die bij jou past.  

We weten dat het soms lastig kan zijn om jouw perfecte match te vinden tussen al die verschillende laptops. Daarom bieden we de mogelijkheid om zo gericht mogelijk te zoeken. Je doet dit door jouw voorkeuren aan te vinken in de filters. Deze vind je aan de linkerkant van de categorie pagina ‘Refurbished laptops’. Op deze manier zie je gemakkelijk en snel ons volledige aanbod van bijvoorbeeld een bepaald merk of voor een specifiek gebruik.  

Garantie

De garantietermijn is altijd een belangrijk item om aandacht aan te besteden tijdens de zoektocht naar jouw refurbished laptop. Zeker als je twijfelt tussen twee aanbieders; kan een garantietermijn mogelijk een doorslag geven. Bij DubbelGaaf.nl is de garantietermijn 2 jaar. Dit betekent dat je binnen 24 maanden bij ons terecht kunt als er zich een defect voortdoet zonder jouw toedoen. Zaken als de laptop laten vallen en/of vocht over de laptop heen krijgen vallen buiten deze garantietermijn.  
Wist je dat je ook na de garantietermijn bij ons terecht kunt voor een defect? We kijken dan samen naar een oplossing die aansluit op jouw wensen.  

Accu

Inzicht in de fysieke staat 

Om zeker te weten dat je niet voor verrassingen komt te staan, is het belangrijk om de fysieke staat van de refurbished laptop te controleren. Bij DubbelGaaf.nl geven we hier extra inzicht in door middel van kwaliteitslabels. Deze labels geven dus enkel een beeld over de behuizing. De specificaties worden door ons uitvoerig getest en kun je dus vanuit gaan dat deze werken naar behoren.   

Waarom besteden we hier aandacht aan? We vinden het bij DubbelGaaf.nl belangrijk dat jij als klant weet wat je van jouw refurbished aankoop kan verwachten. We streven ernaar om jou een zo gaaf mogelijk product aan te bieden. De kwaliteitslabels geven ons de mogelijkheid om onderscheid te maken. Bovendien zijn ze voor jou als klant een ondersteuning in de zoektocht naar jouw perfecte laptop match.  

Testproces 

Een ander belangrijk punt bij de aankoop van jouw refurbished laptop is het testproces. Waarom is dat een belangrijk punt? Omdat je dan als klant zekerheid hebt dat je met een goed refurbished product te maken hebt.  
Bij DubbelGaaf.nl testen we onze laptops op verschillende aspecten voordat ze de verkoop ingaan. Ook maken we de behuizing schoon en zetten we de instellingen terug naar fabrieksinstellingen. Hierdoor krijg je bij aankoop van een product bij DubbelGaaf.nl de ‘volledig nieuw’ ervaring. Bijkomend voordeel is dat je zelf direct aan de slag kan met jouw nieuwe refurbished laptop!

Refurbished versus tweedehands  

Voordat je echt aan de slag kunt, willen we je graag nog wijzen op het verschil tussen refurbished en tweedehands. Velen gebruiken deze termen namelijk door elkaar waardoor er mogelijk verwarring kan ontstaan. Het verschil zit ‘m onder andere in bovengenoemde zaken. Garantie en een intensieve testprocedure zijn unieke kenmerken van een refurbished product. Tweedehands producten kunnen je deze zekerheden niet meegeven.   

Als je een laptop koopt bij DubbelGaaf.nl koop je een refurbished laptop. Dit betekent dat je dus recht hebt op garantie, dat je ervanuit kunt gaan dat onze producten getest zijn en dat we een divers aanbod hebben.  

Aan de slag!  

Als het goed is heb je nu alle handvaten om een refurbished laptop te kiezen die bij jou past. Je weet hoe je het aanbod kunt vergelijken, hoe je de fysieke staat kunt controleren en tot slot weet je ook wat de garantietermijn is. Dan is nu het moment om de zoektocht te starten. Het recente aanbod aan refurbished laptops op DubbelGaaf.nl vind je hier.  

Waarom koop je bij DubbelGaaf.nl?

Gereedschap

Service

Lamp idee

Advies

14 dagen geld terug

Geld terug

Kwaliteit

Kwaliteit

Zak geld

Voordeel

Topaankoop

2 jaar garantie

Alleen kwaliteitsmerken

Dell Logo
HP Logo
Lenovo Logo
Apple Logo
Microsoft Logo

Reviews